Η Ρόμα η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που τέθηκε κατά της European Super League

 

Οι Ρωμαίοι με ανακοίνωση τους τάχθηκαν κατά του νέου εγχειρήματος της European Super League τονίζοντας πως η ομάδα πιστεύει ότι το μέλλον του ποδοσφαίρου μπορεί να διασφαλιστεί με τη συνεργασία των συλλόγων με την UEFA.

Η Ρόμα έγινε η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που τάχθηκε κατά της European Super League. Οι “τζιαλορόσι” με ανακοίνωση τους τόνισαν πως το μέλλον του ποδοσφαίρου μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με την συνεργασία των σωματείων με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τη σημερινή ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση της European Super League, η Ρόμα επαναλαμβάνει τη θέση της όσον αφορά τη δέσμευση για τις αξίες και το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει το project της ESL, το οποίο κάνει μια απαράδεκτη «επίθεση» στη σημασία των εθνικών πρωταθλημάτων και στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

«Η Ρόμα πιστεύει πως το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με τη συνεργασία των ομάδων από κοινού με την FIFA και την UEFA».//ΝΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ