Αρνήθηκε το “10” ο Ντιμπάλα

 

Ο Αργεντίνος μετακόμισε στη Ρώμη για χάρη της ομώνυμης ομάδας, με τους ανθρώπους να του προτείνουν να φορέσει το Νο 10 στη φανέλα, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά, καθώς όπως δήλωσε ανήκει στον Τότι.

Ο Πάολο Ντιμπάλα, είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Ρόμα. Την Τετάρτη 20/7 παρουσιάστηκε από τον σύλλογο, με τον ίδιο να αναφέρει πως του προτάθηκε να πάρει το Νο10 όμως αρνήθηκε λόγω του θρύλου της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι.

«Μίλησα με τον γενικό διευθυντή και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το νούμερο 10, το οποίο φυσικά είναι τόσο σημαντικό εδώ λόγω όλων όσων έκανε ο Φραντσέσκο Τότι.

Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα και αυτό το νούμερο πρέπει να παραμείνουν δικά του λόγω του τι σημαίνει για την πόλη και τους φιλάθλους. Τον ευχαρίστησα γιατί το να φοράει κάποιος μια τέτοια φανέλα απαιτεί πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα. Το βλέπω ακόμα σαν τη δική του φανέλα. Ίσως θα το φορέσω μια μέρα, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το νούμερο 21, που είναι το νούμερο που φορούσα όταν πρωτοξεκίνησα να είμαι επιτυχημένος. Ελπίζω τώρα να αρχίσω να είμαι επιτυχημένος και εδώ». δήλωσε ο Αργεντίνος επιθετικός.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ