Το αντίο του Ασένσιο στη “Βασίλισσα”!

 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από επτά σεζόν που τα έχει ζήσει όλα, σπουδαίες στιγμές, τίτλους και γκολ, αλλά και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Mε ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξε να πει αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος αποχωρεί από τη “Βασίλισσα” έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας.

Αναλυτικά το βίντεο:

«Αγαπητοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, σήμερα απευθύνομαι σε εσάς με έναν κόμπο στο λαιμό και ανάμεικτα συναισθήματα. Από πολύ μικρός, η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε το πάθος μου, το όνειρό μου και ο πιο αγαπημένος μου στόχος. Και είχα το προνόμιο να κάνω αυτό το όνειρο κατά τη διάρκεια αυτών των υπέροχων ετών πραγματικότητα. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον πρόεδρό της, το διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα στα παρασκήνια για να κάνουν αυτόν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό. Επίσης στους συμπαίκτες μου, όπου έχουμε δυσκολευτεί. Αλλά και τους απίστευτους οπαδούς. Είστε η ψυχή και η μηχανή αυτού του συλλόγου. Το πάθος, η ενθάρρυνση και η άνευ όρων αγάπη σας είναι αυτά που μας ωθούν να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Αποφάσισα να ξεκινήσω ένα νέο μονοπάτι αναζητώντας ένα νέο έργο όπου μπορώ να πετύχω νέους στόχους. Ευχαριστώ αγαπητοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης για την άνευ όρων υποστήριξή σας. Θα συναντηθούμε ξανά σε ένα υπέροχο μέρος σε αυτό το δρόμο του ποδοσφαίρου».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ