Ώρα ανανέωσης ή φυγής στη Ρεάλ Μαδρίτης

 

Η στιγμή να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της “Βασίλισσας” έφτασε, με τα συμβόλαια επτά μεγάλων ονομάτων της ομάδας να λήγουν και το τι μέλλει γενέσθαι να είναι στα χέρια των ανθρώπων των “μερένγκες”.

Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς, Καρίμ Μπενζεμά, Μάρκο Ασένσιο, Ντάνι Σεμπάγιος, Νάτσο Φερνάντεζ και Μαριάνο Ντίαθ. Αυτά είναι τα ονόματα που έχει στο τραπέζι η Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά την ανανέωση ή τη λύση των συμβολαίων, κάτι που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πριν από τις 30 Ιουνίου.

Η πιο ξεκάθαρη περίπτωση, είναι αυτή του Μαριάνο Ντιάς, με τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει τη συνεργασία της.

Από την άλλη είναι οι Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος και Καρίμ Μπενζεμά. Οι τρεις ζωντανοί θρύλοι του συλλόγου και οι οποίοι, δεδομένης της ηλικίας τους (37, 33 και 35 ετών αντίστοιχα) πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι. Στην περίπτωση του Γερμανού φαίνεται ότι είναι αυτός που έχει την απάντηση για το μέλλον του, με τα όσα έχει δηλώσει ως σήμερα να δείχνουν ότι οδηγείται προς την απόσυρση.

Το ίδιο ισχύει και με τους Μόντριτς και Μπενζεμά, οι οποίοι έχουν ναι μεν την κατάσταση στα… χέρια τους, όμως δεν έχουν δηλώσει την πρόθεση να κρεμάσουν τα παπούτσια τους, με τον σύλλογο να είναι εν αναμονή της απάντησής τους, δεδομένου ότι θα αρχίσουν την προετοιμασία και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Αβέβαιο είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τους Νάτσο, Ασένσιο και Θεμπάγιος. Ο σύλλογος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τους υπολογίζει και για τη νέα σεζόν, με τους ανθρώπους του συλλόγου να στοχεύουν να ακούσουν τα θέλω και τις απαιτήσεις των παικτών και εν συνέχεια να πράξουν το ανάλογο.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ