Νέα ηχητικά “καίνε” τον Ράμος

 

Ισπανικά μέσα, έφεραν στο φως της δημοσιότητας, ντοκουμέντα που δυσκολεύουν πολύ τη θέση του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φαίνεται να συνομιλεί με τον Λουίς Ρουμπιάλες, έτσι ώστε να μεσολαβήσει για τη Χρυσή Μπάλα. 

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα που δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα “El Confidencial” αποκάλυψαν ότι ο Σέρχιο Ράμος, πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε από τον Λουίς Ρουμπιάλες να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για τη Χρυσή Μπάλα του 2020. Η συνομιλία που διέρρευσε έλαβε χώρα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του ίδιου έτους, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ρούμπι, καληνύχτα (…) Ξέρεις ότι ποτέ δεν σου ζήτησα τίποτα, αλλά αν θέλω να το κάνω σήμερα είναι γιατί πιστεύω ότι είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την παράσταση που έδωσα. Θα ήθελα να με βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς και να παίξεις χρησιμοποιήσεις τις επαφές σου για το θέμα της Χρυσής Μπάλας. Θα σου ήμουν ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο για μένα αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο το αξίζει πάρα πολύ. Σας στέλνω μια αγκαλιά», λέει ο Σέρχιο Ράμος στο ηχητικό.

Η απάντηση από τον πρόεδρο της RFEF ήταν άμεση: “Γεια σου, Σέρχιο. Καταρχήν συγχαρητήρια, νομίζω ότι είναι μια καλή χρονιά για να το πετύχεις. Ελπίζω να έχεις έναν υπέροχο τελικό στο Champions League… Φυσικά δεν εξαρτάται από εμένα για τη Χρυσή Μπάλα, αλλά όσο μπορώ να σε βοηθήσω, βασίσου σε αυτό. Μια τεράστια αγκαλιά», απάντησε ο Ρουμπιάλες όπως αποκάλυψε ο Χοσέ Μαρία Όλμο, επικεφαλής της έρευνας της “El Confidencial”

Μετά την πρώτη ανταλλαγή στα ηχητικά, ο Σέρχιο Ράμος επέμεινε στον Ρουμπιάλες να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να τραβήξει τα νήματα. “Ξέρω ότι δεν εξαρτάται από σένα, αλλά οι σχέσεις είναι επίσης το κλειδί. Ο Ινφαντίνο δίνει το “Τhe Best”, το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό, και θα είναι ο οικοδεσπότης. Με λίγα λόγια, βασίζομαι στη βοήθειά σου”, λέει ο πρώην αρχηγός την Εθνική Ισπανίας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ