Ναδάλ καλεί Εμπαπέ στη Μαδρίτη

 

Ο ζωντανός θρύλος του ισπανικού και του παγκόσμιου τένις δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την Ρεάλ Μαδρίτης και σχολίασε μία πιθανή μεταγραφή που κάθε οπαδός της “Βασίλισσας” θα ήθελε να πραγματοποιηθεί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει γίνει αντικείμενο μεταγραφικών σεναρίων τους τελευταίους μήνες, με τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να συνδέεται έντονα με μια μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλοι σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη Σαουδική Αραβία, επιθυμούν επίσης να τον αποκτήσουν.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Εμπαπέ είχε αρχικά αποκλειστεί από την πρώτη ομάδα της Παρί, αφού αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του πέρα ​​από το 2024. Στη συνέχεια έγινε συμβιβασμός μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη, ανοίγοντας το δρόμο για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2018 να επανέλθει στις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ωστόσο, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο στο μέλλον ο 24χρονος να αποχωρήσει από τις γαλλικές ακτές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος είναι μακροχρόνιος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει τον Εμπαπέ να παίζει για την αγαπημένη του ομάδα. Επίσης, παραμέρισε κάθε ιδέα ότι δεν θα ήταν ευπρόσδεκτος στην ισπανική πρωτεύουσα επειδή απέρριψε τη “Βασίλισσα” στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

«Θα ήταν ευπρόσδεκτος ένας άλλος επιθετικός αυτή τη στιγμή; Νομίζω ναι, αλλά… θέλω να έρθει ο Εμπαπέ, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, το αντίθετο. Θα χαιρόμουν αν ερχόταν! Φυσικά μου αρέσει ο Εμπαπέ, σε ποιον δεν αρέσει ο Εμπαπέ; Δεν είχε καμία υποχρέωση να έρθει πριν», είπε στο “Movistar+”.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο παίκτη. Αλλά ο Εμπαπέ δεν έχει καμία υποχρέωση να έρθει όταν εμείς οι οπαδοί τον θέλουν να έρθει», πρόσθεσε.

Στην ίδια συνέντευξη, ο θρύλος του ισπανικού και παγκοσμίου τένις δήλωσε ότι δεν θα απέρριπτε την ευκαιρία να γίνει πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης στο μέλλον.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, όμως, δεν είναι ο μόνος Ισπανός αστέρας του τένις που θα ήθελε να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ να παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ανερχόμενος Κάρλος Αλκαράθ έχει επίσης δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε πολύ να δει τον Εμπαπέ να εκπροσωπεί τους γίγαντες της La Liga στο μέλλον.

Σε συνέντευξή του στη “MARCA”, ο Αλκαράθ είπε ότι οποιοσδήποτε οπαδός της Ρεάλ θα ήταν ευχαριστημένος με την υπογραφή του Γάλλου σούπερ σταρ και ότι θα ήθελε πολύ να διαβάσει νέα για τη μετακίνηση του επιθετικού της Παρί στην ισπανική πρωτεύουσα στο μέλλον.

«Κάθε οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δει τον Εμπαπέ στη Μαδρίτη. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σήμερα και όλες οι ομάδες τον αγαπούν. Ελπίζω να διαβάσουμε κάποια νέα ότι ο Εμπαπέ θα πάει στη Μαδρίτη. Θα μου άρεσε», είπε το ανερχόμενο αστέρι του ισπανικού και παγκοσμίου τένις.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ