Ματέο : «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν τα παρατάει, οι παίκτες έχουν χαρακτήρα μονομάχου»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" για τον ημιτελικό του Final Four,όπου θα κρίνει την συμμετοχή της ομάδας του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης για να να κατακτήσει το δεύτερο του συνεχόμενο τρόπαιο.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες επιλογές με τις άλλες τρεις. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό αντίπαλο», ήταν τα λόγια του Ματέο.

Σχετικά με τον αντίπαλο της ομάδας του τον Ολυμπιακό, για τον ημιτελικό υπογράμμισε : «Διατηρούμε και οι δύο το στυλ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάντα στα ματς και δεν το βάζει κάτω. Είναι πολύ στιβαρό και οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα μονομάχων . Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατί πάντα επιστρέφουν. Έχουμε το στιλ και το παιχνίδι μας. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά υπάρχει κάτι κοινό: ότι είμαστε πρωταθλήτριες ομάδες. Και οι τέσσερις έχουμε κερδίσει τον τίτλο κάποια στιγμή.»

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε: “Ο Μπαρτζώκας είναι απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον σύλλογο.”

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην κατοχή της 11 τρόπαια της EuroLeague ενώ αποτελεί και την πρωταθλήτρια της περυσινής σεζόν. Όπως ανέφερε ο Ματέο: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.»//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ