Ματέο: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου»

O κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Ολυμπιακό, ενώ αποθέωσε τους αθλητές του, παρά το γεγονός πως αμυντικά έχουν αρκετές αδυναμίες.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Καταλάβαμε άριστα τι έπρεπε να κάνουμε για να νικήσουμε μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαία καρδιά. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να τους κερδίσουμε, γιατί παίζουν σπουδαία άμυνα όλη τη χρονιά. Καταλάβαμε πόσο σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και να τρέξουμε μετά από το ριμπάουντ. Στο πρώτο μέρος το κάναμε, τρέξαμε, αμυνθήκαμε. Σκοράραμε και από την περιφέρεια, είχαμε 9/13 τρίποντα. Αυτό μας έδωσε ένα πλεονέκτημα.

«Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δεν ήταν αρκετό. Παλέψαμε, γύρισαν γιατί πάντα αυτό κάνουν. Όταν ζεστάθηκαν, με τρίποντα και με επιθετικά ριμπάουντ, αμυνθήκαμε, πολεμήσαμε μαζί και είχαμε καλό ρυθμό στο φινάλε. Είναι πολύ καλό που είδα τους παίκτες μου να καταλαβαίνουν τι χρειάζεται απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πιθανότατα δεν είμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα, όμως είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου.//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ