Κρόος: «Η Πρέμιερ Λιγκ δεν νίκησε κάποιον διεθνή τίτλο φέτος»

 

Σε συνέντευξή του, ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στο γεγονός πως, παρότι τα χρήματα που λαμβάνουν από τα τηλεοπτικά οι αγγλικές ομάδες είναι περισσότερα από τις υπόλοιπες, αυτό δεν οδηγεί πάντα σε διεθνείς επιτυχίες.

Ο Τόνι Κρόος, σε συνέντευξή του, μίλησε μεταξύ άλλων για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που παρότι κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά συμβόλαια, αυτό δεν τις οδηγεί σε ευρωπαϊκούς τίτλους. Επίσης, αναφέρθηκε στη European Super League, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης:

Για τις αγγλικές ομάδες: Η Πρέμιερ Λιγκ δεν νίκησε κάποιον διεθνή τίτλο φέτος. Τα χρήματα από την τηλεόραση είναι πιο υψηλά στην Αγγλία για χρόνια, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα οι αγγλικές ομάδες να κερδίζουν τα πάντα. Ευτυχώς κάποιοι παίκτες δεν κοιτάζουν μόνο τον μισθό, αλλά να κερδίζουν“.

Για την European Super League είπε αστειευόμενος αρχικά: “Ποτέ μην κοντράρεσαι με τον πρόεδρό σου“, ενώ πρόσθεσε:Η ιδέα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα πάρει καιρό για να γίνει και ίσως να μην την δω να πραγματοποιείται ως ενεργός παίκτης. Πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά δεν ξέρω πότε“.

Για το ερχόμενο Μουντιάλ: “Το λάθος με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έγινε πριν από δέκα χρόνια“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ