Η Ρεάλ αναζητά ένα ορφανό παιδί από το Μαρόκο για να το βοηθήσει

 

Πριν από λίγες ημέρες το Μαρόκο επλήγη από καταστροφικό σεισμό 6,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, που προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και ανυπολόγιστες ζημιές. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, πολλοί ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, έσπευσαν να δηλώνουν την συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων και να συνδράμουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή “El Chiringuito”, οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν ένα ορφανό παιδί, που έχει χάσει αρκετά μέλη της οικογένειάς του. Και ο λόγος είναι, ότι ο μικρός εμφανίσθηκε να μιλά στην τηλεόραση για την οδυνηρή εμπειρία που έζησε, φορώντας την φανέλα των Μαδριλένων.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να εντοπίσει αυτό το παιδί και πρόθεσή της είναι να το φέρει στην Ισπανία», υποστήριξε ο δημοσιογράφος, Γιόζεπ Πεντρερόλ, προσθέτοντας ότι το νεαρό αγόρι έχασε την μητέρα, τον πατέρα, τα αδέλφια και την γιαγιά του από τον σεισμό.

Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να βρει τον Μαροκινό, για να του προσφέρουν μια νέα ζωή στην Ισπανία, όπου θα σπουδάσει και θα εξελιχθεί.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ