Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ»

Πανευτυχής και δικαιωμένος για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Ιταλός τεχνικός, λίγο μετά την θριαμβευτική πρόκριση της "Βασίλισσας" στα ημιτελικά του Champions League.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που οδηγήθηκε στα πέναλτι (1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση), η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 4-3 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, και την πέταξε εκτός συνέχειας Champions League, παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Αρχίσαμε καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ωστόσο, μετά αμυνθήκαμε και αυποφέραμε. Νομίζαμε ότι θα παίξουμε διαφορετικά, αλλά χαλαρώσαμε λίγο και η Σίτι είχε τον έλεγχο», σχολίασε ο Κάρλο Αντσελότι και πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε σε αυτήν την… άσκηση αντίστασης σε πολλές περιπτώσεις, που είναι αυτή η ασπίδα, που σε οδηγεί να βγεις με κάτι που κανείς δεν σκέφτεται να κάνει. Πρόκειται για μια ομαδική θυσία και αγώνας θα μπορούσε να γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η φθορά ήταν μεγάλη, αλλά σωματικά είμαστε σε καλό επίπεδο. Όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί, αλλά ποτέ δεν πρέπει να μας θεωρείτε νεκρούς, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ