Πρόστιμο της UEFA στη Σέλτικ

 

Οι “Κέλτες” τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 15.000 ευρώ από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την ανάρτηση ενός πανό, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, στην αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο αγώνας του περασμένου μήνα (14/9) στη Βαρσοβία, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), οι οπαδοί της Σέλτικ άνοιξαν ένα πανό στο οποίο το όργανο ελέγχου, ηθικής και πειθαρχίας της UEFA είπε ότι έφερε ένα “μήνυμα ακατάλληλο για αθλητική εκδήλωση”.

Ενώ ένα πανό απευθυνόταν στη βασιλική οικογένεια, επίσης ένα άλλο έγραφε: «Συγγνώμη για την απώλεια σας Μάικλ Φάγκαν». Πρόκειται για μια σαρκαστική αναφορά στον άνεργο εργάτη που μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του παλατιού της βασίλισσας του Μπάκιγχαμ το 1982 και της μίλησε για λίγο πριν τον πάρουν οι φρουροί ασφαλείας.

Στη Σεβίλλη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και της ζητήθηκε να επικοινωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι εντός 30 ημερών για τη διευθέτηση των ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί του ισπανικού συλλόγου, όταν έσπασαν ένα παράθυρο του λεωφορείου της ομάδας πριν από τον αγώνα τον περασμένο μήνα. Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο 5.000 ευρώ και ομοίως ζητήθηκε να επικοινωνήσει με τους “πολίτες” για έξοδα διευθέτησης ζημιών.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ