Πισάρο: «Ώρα να σκεφτούμε το Europa League»

Δηλώσεις στο TNT Sports παραχώρησε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός όπου τόνισε πως νιώθει πικρία για τον αποκλεισμό κόντρα στην Αντβέρπ αλλά έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια στο Europa League.

Ο Ροντόλφο Πισάρο μίλησε στο TNT Sports μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στους Βέλγους και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Πινέδα, την συνύπαρξη με τον Αλμέιδα και για τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα.

Για τον αποκλεισμό από την Άντβερπ: «Φεύγουμε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League».

Για τη συνεργασία του με τον Πινέδα: «Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα».

Για τη συνύπαρξη με τον Ματίας Αλμέιδα: «Ο Ματίας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν».

Για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα: «Έχω προσαρμοστεί καλά, νιώθω καλά και θα δουλέψω για ό,τι ακολουθεί. Φάνηκε ότι ο ρυθμός αποκτάται μέσω της αγωνιστικής δράσης. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω περισσότερο γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω ώστε να κερδίσω περισσότερο λεπτά κάτι που θα μου δώσει καλύτερο ρυθμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ