Ζητά αναβολή της φάσης των “16” η Παρί λόγω αγώνων στη Σαουδική Αραβία

 

Οι Παριζιάνοι θα ταξιδέψουν στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να δώσουν μια σειρά φιλικών αγώνων, κόντρα και στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι το πρόγραμμα των ημερών.

Φιλικά κόντρα στην Αλ Νασρ αλλά και την Αλ Χιλάλ θα δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν την αναβολη της φάσης των “16” για το Coupe de France, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 21-22/01 θέλοντας να διεξαχθεί τη Δευτέρα 23/1 για να έχουν προλάβει να γυρίσουν και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζουν τη Σατορού, την Παρασκευή 6/1 και εάν προκριθούν θα αγωνιστούν για τη φάση των “16” το Σαββατοκύριακο 21-22/1. Με επιστολη τους στην ομοσπονδία, ζητούν την αναβολή της φάσης και τη διεξαγωγή της τη Δευτέρα 23/1 καθώς εκείνοι επιστρέφουν στη Γαλλία από τη Σαουδική Αραβία στις 20 του μήνα.

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει επί Αραβικού εδάφους θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες, ενώ όπως είναι φυσικό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τραβήξει τα βλέμματα.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ