Ο Πετί κατηγορεί τον Εμπαπέ για εγωκεντρισμό

 

Με σκληρά λόγια για τον Γάλλο σταρ μίλησε ο Παλαίμαχος μέσος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κατηγορώντας τον ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Ο Εμανουέλ Πετί, μίλησε στην εκπομπή “Rothen ignites” , για τη συμπεριφορά και την στάση του Κιλιάν Εμπαπέ, όσον αφορά το ρόλο του στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους συμπαίκτες του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παλαίμαχος άσος: 

«Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκω εκτός θέματος τις δηλώσεις του. Διαπιστώνω ότι κινείται ολοένα και περισσότερο πιο εγωκεντρικά από το βασικό θέμα που είναι το παιχνίδι και το γήπεδο. Το κάνει όλο και περισσότερο προσωπική υπόθεση.

Φυσικά, ακούω φήμες ότι οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν, αλλά θέλω να του πω: “Κιλιάν, μεγάλωσε, αυτή είναι η ζωή”. Συμβαίνει καθημερινά: δίνονται υποσχέσεις που κανείς δεν τηρεί τις περισσότερες φορές, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να εργάζεσαι και να αμφισβητείς τα πάντα;

Φυσικά και όχι. Αυτή είναι η ζωή των ενηλίκων. Κιλιάν, όσο πιο γρήγορα λύσεις τα προβλήματά με τον εαυτό σου, τόσο πιο γρήγορα θα επηρεαστεί η απόδοσή σου στο γήπεδο και οι σχέσεις σου με τον κόσμο και τους συμπαίκτες σου θα κατευνάσουν.

Εκνευρίζει τους πάντες σήμερα. Το κάνει συνεχώς προσωπική υπόθεση. Βάζει ακόμη και τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Στην Παρί σίγουρα του δώσαμε υποσχέσεις λέγοντάς του ότι το έργο θα χτιστεί γύρω από αυτόν.

Ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από κάθε παίκτη. Σήμερα, οι δηλώσεις του Εμπαπέ είναι άσχετες και δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο, αλλά και για τους γύρω του. Γιατί λέγοντας αυτό στοχοποιεί τον προπονητή του αλλά και συγκεκριμένους παίκτες. Το βρίσκω λυπηρό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ