Λουίς Ενρίκε: «Κανείς πάνω από τον σύλλογο, θα είμαι προσεκτικός στις αποφάσεις μου»

 

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στην συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Ligue 1, κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Οι Παριζιάνοι θα υποδεχτούν (12/8 22:00) τη Λοριάν για την 1η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Λουίς Ενρίκε μίλησε αρχικά για την υπόθεση του Εμπαπέ, στην συνέχεια σχολίασε τα θέματα που έχουν προκύψει με Νειμάρ και Βεράτι ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην πιθανή απόκτηση του Ντεμπελέ.

Όσο αναφορά την υπόθεση Εμπαπέ: «Είναι ένα θέμα που έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν και το οποίο επιλύθηκε θετικά όταν δεν ήμουν ακόμα εδώ. Ελπίζω να συμβεί όπως στο παρελθόν και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν και ο παίκτης να καταλήξουν σε συμφωνία, αυτό είναι εκείνο που θα μου άρεσε. Αλλά δεν υπάρχει κανείς πάνω από τον σύλλογο, η φιλοσοφία είναι πολύ ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο. Όλα όσα εξηγούνται στην πρώτη απάντηση καθορίζουν τη γνώμη μου. Παρακολουθήστε τις ενέργειές μου… Δεν θα μοιράζομαι τις συζητήσεις μου με τους παίκτες καθώς είναι ιδιωτικά πράγματα, αλλά θα είμαι προσεκτικός στις αποφάσεις μου. Οι αποφάσεις μου θα εκφράσουν τη γνώμη μου».

Για Ντεμπελέ: «Ο Ουσμάν δεν είναι ακόμα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, επομένως δεν θα είναι εδώ αύριο. Κάτι λείπει…Μπορούμε να πούμε ότι είναι κατά 99% παίκτης της Παρί». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ