Κάνει δεύτερες σκέψεις ο Εμπαπέ

Νέα δεδομένα στο μεταγραφικό «σίριαλ» του Γάλλου σούπερ σταρ βάζει κυριακάτικο δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «El País» ο Κιλιάν Εμπαπέ αμφιταλαντεύεται αναφορικά με την απόφαση για το μέλλον του. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να του χαρίσει τον «ουρανό με τ’ άστρα». Κι αν η φράση σας φαίνεται υπερβολική, θα αλλάξετε γνώμη σύντομα. Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν 200 εκατομμύρια ευρώ για μπόνους υπογραφής σε τριετές συμβόλαιο. Σε ότι αφορά τις ετήσιες απολαβές του, αυτές θα ανέρχονται σε 50 εκατομμύρια για κάθε μία από τις πρώτες δύο σεζόν. Την τρίτη, θα υπάρχει μια αύξηση της τάξης των 10 εκατομμυρίων.

Όμως, αυτό δεν είναι το βασικό διαπραγματευτικό χαρτί του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. Ο 23χρονος επιθετικός, θέλει να έχει το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Αυτό πρακτικά μπορεί να κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια στο γαλλικό κλαμπ. Παρ’ όλα αυτά, η Παρί θέλει να τον ανανεώσει ανεξαρτήτως κόστους.

Αντιθέτως, η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει να είναι χαμηλότερη. Το μπόνους υπογραφής θα φτάνει τα 180 εκατομμύρια ευρώ και οι ετήσιες απολαβές τα 40 εκατομμύρια. Αν συγκρίνει κανείς τα νούμερα, θα δει ότι η πρόταση των «Μερένχες» είναι κατά 60 εκατομμύρια μικρότερη. Σα να μην έφτανε αυτό, στο κομμάτι των δικαιωμάτων της εικόνας του Εμπαπέ, οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν έως και το 50%.

Όλα τα παραπάνω κάνουν τον Γάλλο σούπερ σταρ να «ζυγίζει» από την αρχή τα δεδομένα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία στο «Παρκ Ντε Πρενς» για την έκβαση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ