Η… διαφορετική πλευρά του Εμπαπέ

O Γάλλος διεθνής σταρ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Brut» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ασχολίες του εκτός… αγωνιστικών χώρων, αλλά και στις αξίες που του έμαθε η μητέρα του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών και θα καταγραφεί στην Ιστορία του λαοφιλέστερου παιχνιδιού, ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών.

Ταυτόχρονα, όμως, ο νεαρός Γάλλος, παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός έξω από τα γήπεδα, στοιχεία που πήρε από την οικογένεια του και ειδικότερα από τη μητέρα του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Brut» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα μαθήματα ζωής, που του έδωσε κι εξακολουθεί να του δίνει η μητέρα του, Φαϊζά Λαμαρί, όπως το… πλύσιμο των πιάτων ακόμη και όντας παγκόσμιος πρωταθλητής!

Σε ερώτηση για το πλύσιμο των πιάτων ανέφερε: «Όχι, δεν το κάνω πια. Αλλά είναι αλήθεια ότι για πολύ καιρό η μητέρα μου ήθελε να το κάνω, για να κατανοώ την αξία των πραγμάτων και για να μπορώ να κάνω πράγματα μόνος μου, ώστε να μην με βοηθούν άλλοι και να συνειδητοποιήσω την αξία που έχουν τα πάντα στην ζωή. Ωστόσο μου το… υπενθυμίζει συχνά. Αλλά είναι μητέρα».//Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ