Ενρίκε: «Ο Ντεμπελέ είναι παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι»

 

Ο Ισπανός προπονητής της Παρί θέλησε να δείξει την εκτίμηση του για τον Γάλλο επιθετικό, που αν και έχει ακούσει πολλά θεωρεί πως είναι ένας παράγοντας που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε μια αναμέτρηση.

Ο Λουίς Ενρίκε μετά τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας του Παρισιού, θέλησε να τοποθετηθεί για την απόδοση του Ντεμπελέ στους αγώνες, αλλά και τον τρόπο που προπονείται έχοντας σταθερή απόδοση.

Οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε:

«Από τη στιγμή που έφτασε, ο κόσμος είχε εμμονή με το αν θα σκοράρει ή όχι, αλλά όταν έχει την μπάλα, αυτό ελευθερώνει έναν ή δύο άλλους παίκτες όταν είμαστε σε φάση επίθεσης, λόγω της ικανότητάς του να επιτίθεται σε χώρους. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι είναι ο παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι περισσότερο απ’ όλους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Γνωρίζω τον Ντεμπελέ από τότε που ήμουν στη Μπαρτσελόνα. Ήθελα να τον υπογράψω όταν ήταν ακόμα στη Ρεν, αλλά δεν ήθελε να μετακομίσει στη Μπάρτσα γιατί υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και, κατά τη γνώμη μου, είναι διαφορετικός τύπος παίκτη από οποιονδήποτε άλλον.

Τώρα τον γνωρίζω και προσωπικά. Δεν τον νοιάζει αν κάνει λάθος, δεν τον νοιάζει αν δεχτεί κριτική. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τον προπονήσεις. Νομίζω ότι είναι διαφορετικός παίκτης από αυτόν που ήταν στη Μπαρτσελόνα γιατί θέλουμε να παίζει τόσο στα άκρα όσο και πιο κεντρικά στο γήπεδο για να μπορεί να δημιουργεί»//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ