Εμπαπέ: «Υπήρχε Παρί και πριν από εμένα και θα υπάρχει και μετά»

 

Ο Γάλλος εξτρέμ, σε νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο δεσμό που έχει αναπτύξει με την Παρί τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο σύλλογος είναι υπεράνω προσώπων. 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε στο σημείο να βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ Παρί και Ρέαλ, ωστόσο εκείνη που κέρδισε τη σκληρή και αδυσώπητη μάχη για να τον έχει δικό της είναι αυτή του Παρισιού που κατάφερε να τον δελεάσει και να υπογράψει μαζί του την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2015. Ο Γάλλος επιθετικός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο του, δείχνοντας το… δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

«Η Παρί είναι σημαντική για μένα. Ίσως να μην είχα αρκετό χρόνο για να είμαι αρκετά ρομαντικός με τους φιλάθλους. Αυτό που με ένοιαζε πρωτίστως ήταν να έχω καλή απόδοση, αλλά αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα, το ξέρουν όλοι αυτό.

Απλά συμμετέχω σε ένα πρότζεκτ, δεν είμαι εγώ η βάση του. Με όλες τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, σπουδαία πράγματα είναι μπροστά μας και θέλω να αφήσω το σημάδι μου», τόνισε ο 23χρονος σούπερ σταρ με δηλώσεις του στο “BFM TV”, και πρόσθεσε με νόημα:

«Ο σύλλογος έρχεται πρώτος. Δεν πρόκειται για ένα δικό μου πλάνο. Υπήρχε Παρί πριν από μένα και θα υπάρχει μετά από μένα, εγώ απλά θέλω να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημά της».

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ