Εμπαπέ: «Είναι σπαρακτικό να σκέφτεσαι ότι όλα έχουν τελειώσει»

Ο Γάλλος σταρ ήταν χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως αυτόματα ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του συλλόγου.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ έκανε κι έναν απολογισμό της τελευταίας του σεζόν στο Παρίσι: «Ήταν μια σπουδαία βραδιά και μια σπουδαία σεζόν. Ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν να παρακολουθούν την PSG. Προσπαθήσαμε να ενθουσιάσουμε τον κόσμο, να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να παίξουν για την PSG. Ελπίζω περισσότεροι νέοι άνθρωποι να θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους εδώ».

Πλέον το μέλλον του είναι εκτός Παρισιού και, ελλείψει επίσημης ανακοίνωσης, στη Μαδρίτη, αν και πριν φύγει άφησε ένα μήνυμα αγάπης για την PSG: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, δεν έχεις χρόνο να βλέπεις το ρολόι να χτυπάει. Τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι πολύ τα αποδυτήρια. Είναι σπαρακτικό να σκέφτεσαι ότι όλα έχουν τελειώσει. Αυτό που είχα εδώ, δεν θα το βρω ποτέ πουθενά αλλού. Αλλά αυτό που με περιμένει θα είναι φανταστικό».

Ερωτηθείς γιατί δεν ανακοίνωσε ότι η Ρεάλ είναι η νέα του ομάδα, είπε: «Η νέα μου ομάδα; Θα το ανακοινώσω εν ευθέτω χρόνω. Το καλύτερο πράγμα είναι να τελειώσω με το να πω αντίο. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να τελειώσω καλά με τον σύλλογό μου. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να τελειώσω καλά εδώ».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ