Ανρί για Εμπαπέ: «Μοιάζει να μην έχει ακούσει ποτέ όχι στη ζωή του»

 

Ο 45χρονος τεχνικός τοποθετήθηκε για τον Γάλλο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλους, ενώ ανέλυσε και μία δική του ιστορία.

Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ εξακολουθεί να παραμένει στην επικαιρότητα για τις τάσεις… φυγής που εμφανίζει για ακόμη μία φορά εντός λίγων μηνών.

Για το εν λόγω θέμα τοποθετήθηκε ο Τιερί Ανρί, ο οποίος στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο γεγονός πως η ομάδα οφείλει να είναι πάνω απ’ όλους. Παράλληλα, τόνισε πως αυτό που λαμβάνει κάποιος που παρακολουθεί απ’ έξω την υπόθεσή του, είναι ότι κανείς δεν λέει ποτέ όχι στον Γάλλο επιθετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τιερί Ανρί: «Κανένας δεν θέλει να εκτίθεται σε κάτι στο οποίο δεν είναι καλός. Απλά δεν σου αρέσει, αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο απ’ όλα και αυτό είναι ο σύλλογος. Κι εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Τον κάνουν να αισθάνεται ότι ο σύλλογος είναι πάνω απ’ όλα ή τον κάνουν να αισθάνεται ότι εκείνος είναι πιο σημαντικός από το σύλλογο;

Θα χρησιμοποιήσω κάτι από τη δική μου ιστορία. Δεν μου άρεσε εκεί που αγωνιζόμουν για την Μπαρτσελόνα. Το μισούσα, αλλά το έκανα για την ομάδα.

Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι μετά από εκατό συμμετοχές και δεν ξέρω πόσα γκολ για τη Γαλλία έπρεπε να παίξω στα αριστερά. Δεν άκουσα κανέναν να λέει “Α, τι ωραία χειρονομία” το να πάω να παίξω στα αριστερά αντί για παίκτες που είχαν λιγότερα γκολ και λιγότερες συμμετοχές.

Υπάρχει ένας κανόνας. Αν το αφεντικό σου πει να κάνεις κάτι, το κάνεις. Αν είναι για το καλό της ομάδα. Αν είναι για το κακό της ομάδας θα διαφωνούσα».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δε γνωρίζω τι του υποσχέθηκαν. Απέξω φαίνεται ότι ποτέ δεν έχει ακούσει όχι στη ζωή του. Το τονίζω ότι μοιάζει να συμβαίνει αυτό. Δεν μου αρέσει να κάνω θεωρίες. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που βλέπω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ