Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων ενόψει ΑΕΚ

 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των play off της Super League, κόντρα στην “Ένωση”.

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των play off κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι φίλαθλοι να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (28.03) ξεκινά ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (02.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑB. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑΔιευκρινίσεις
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν μόνο για την παραλαβή των ηλεκτρονικών αγορών με το εξής ωράριο

Τρίτη (28.03) – Παρασκευή (31.03) : 09:00-17:00

Σάββατο (01.04) : 09:00-15:00

Κυριακή (02.04) : 09:00-19:45
Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 4 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.
Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).
Τρόποι ΕπικοινωνίαςΤηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099Email : helpdesk@paokfc.gr.//

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέα
Α Ομάδα
Ακαδημίες
Εισιτήρια
Ομάδα
Ρόστερ
Τεχνικό Επιτελείο
Match Center
Πρόγραμμα
Βαθμολογίες
Stats Center
Ιστορία
Χρονολόγιο
Οι Τίτλοι
Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
Η Έδρα
Milestones
PAOK Academy
Φιλοσοφία
Προπονητικά Κέντρα
Τουρνουά
Σύλλογος
Διοίκηση
Εγκαταστάσεις
PAOK Action
Επικοινωνία
Πληροφορίες
On line αγορά
Fanzone
PAOK TV
Wallpapers
Πολιτικές

Όροι Χρήσης
Προσωπικά Δεδομένα
Cookies
© Copyright PAOK FC 2023 | Όροι Χρήσης | Powered by Stonewave

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ