Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα»

Ο Ισπανός μπακ, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος παλεύει για όλους τους στόχους του και αυτό αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο.

Για το κίνητρο που έδωσε στον ίδιο η παρουσία του στον ”Δικέφαλο του Βορρά”, αλλά και την απόφαση του να φύγει από την Ισπανία και την Μαγιόρκα, μίλησε ο μπακ του ΠΑΟΚ, Ζόαν Σάστρε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ του ΠΑΟΚ:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μία πάρα πολύ όμορφη σεζόν, με υποδέχθηκαν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που παλεύει για το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη, παλεύει για τα πάντα.

Στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά ως τώρα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, αυτό αποτελεί κίνητρο για εμένα».

Για την απόφασή του να φύγει από την Μαγιόρκα: «Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση γιατί μεγάλωσα εδώ, αλλά ο καθένας χρειάζεται κάποια στιγμή να φύγει και να παίξει, να παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Μεγάλωσα στην Μαγιόρκα και ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρας. Αισθάνομαι ότι με εκτίμησαν πολύ στην Μαγιόρκα, έχω δεθεί με τον κόσμο, πάντα θα τους υποστηρίζω και είμαι δεμένος. Πάντα θα είμαι εδώ αν με χρειάζεται η Μαγιόρκα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ