ΠΑΟΚ: «Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός, δεν θέτουμε σε κίνδυνο την παρουσία των φιλάθλων μας»

Η ”ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έβγαλε σχετική ανακοίνωση, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να προστατεύσουν την Τούμπα στην προσεχή αναμέτρηση με την Αμπερντίν (9/11, 19:45 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Conference League.

Η ανακοίνωση

«Η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι, με τη φωνή και το πάθος μας.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ενέργεια της Τούμπας φέρνουν την πρόκριση και το γήπεδο μας μένει ανοιχτό για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν ώστε να οδηγήσουν τους παίκτες μας σε μία ακόμα νίκη!

Συνεχίζουμε μαζί το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Προστατεύουμε το γήπεδο μας και δεν θέτουμε σε κίνδυνο της παρουσία των φιλάθλων μας στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να στερήσει από την ομάδα την ενέργειά σας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και πανηγυρίζουμε μία ακόμα πρόκριση!». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ