Μένει στην Τούμπα και ο Τζίμας

Μετά την ανακοίνωση Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ανανέωσε και το συμβόλαιο του 16χρονου επιθετικού, ο οποίος παίρνει… προαγωγή στην ανδρική ομάδα του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Ημέρα… ανανεώσεων για τον ΠΑΟΚ η σημερινή (23/12), καθώς μετά το νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ γνωστοποίησε πως έφτασε σε απόλυτη συμφωνία και με το νέο μεγάλο ταλέντο των ακαδημιών του, υπογράφοντας μάλιστα νέο συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Ο λόγος για τον Στέφανο Τζίμα, που εντυπωσίασε με τον ΠΑΟΚ Β’ (5 ματς, 3 γκολ, 1 ασίστ), πήρε “προαγωγή” για την ανδρική ομάδα και κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Πιστός στο πλάνο ανάδειξης των ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων παιδιών του, ο ΠΑΟΚ ανανεώνει το συμβόλαιο του Στέφανου Τζίμα έως τις 31.12 του 2025.

Γεννημένος το 2006 ο Στέφανος Τζίμας εκπαιδεύεται στον ΠΑΟΚ από τα επτά του χρόνια. Ήρθε στον Δικέφαλο από την ακαδημία του Μ. Αλέξανδρου. Πέρασε φυσικά, από όλα τα ηλικιακά τμήματα, αγωνιζόμενος μάλιστα σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες. Την σεζόν 2021-22 ήταν βασικό μέλος της Κ17 που κέρδισε το πρωτάθλημα, αν και μικρότερος, ενώ είχε ήδη καταγράψει συμμετοχές και στην Κ19.

Την τρέχουσα σεζόν «διεκδικείται» από τις Κ17, Κ19 και ΠΑΟΚ Β, στον οποίο μάλιστα μετρά ήδη πέντε συμμετοχές και τρία γκολ. Είναι προφανώς διεθνής με 13 συμμετοχές και έξι γκολ στην Εθνική Κ17, τρεις συμμετοχές και τρία γκολ στην Εθνική Κ16, ενώ έχει ήδη κληθεί για προπονήσεις και στην Εθνική Κ19. Υπενθυμίζουμε ότι αναφερόμαστε σε μαθητή της Β’ Λυκείου…

Ο Στέφανος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και κλήθηκε από την Α Ομάδα να συμμετάσχει στις προπονήσεις της».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ