Μάρκος Αντόνιο: «Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Ο Βραζιλιάνος χαφ ανακοινώθηκε και επίσημα από τους “ασπρόμαυρους” και πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του “Δικέφαλου του Βορρά” στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος:

Για το πως νιώθει που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα: «Νιώθω ευγνώμων, πολύ καλά, είναι μια φανέλα που μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι ευτυχής».

Για το τι τον οδήγησε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και είμαι πολυ ευτυχισμένος που ειμαι εδώ».

Για το ποιος ήταν αυτός που μίλησε μαζί του πριν παρει την απόφαση του: «Είδα κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ, έχω φίλους εδώ, μίλησα με τον Τάισον. Είναι μια ομάδα με μια τακτική που μου ταιριάζει και ειμαι ευτυχής γι’ αυτό».

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο: «Πρέπει να περιμένετε έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση και ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πάμε μπροστά! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πραγματα».//ΣΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ