Λουτσέσκου: «Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα»

 

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό με 1-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League είναι ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι παρά την επικράτηση της ομάδας του, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Παράλληλα απάντηση και σε ερώτηση για την συχνότητα με την οποία σκοράρουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Όταν έχουμε μια ομάδα σαν τη δική μας, δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι αλλά να βελτιώσουμε. Είτε μικρά πράγματα σε κάποιες φάσεις, είτε μεγαλύτερα αργότερα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήρθε να παίξει με έναν έξυπνο τρόπο. Περίμενε να εκμεταλλευτεί το λάθος μας. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες παρ’ όλα αυτά κάναμε, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αυτές τις καταστάσεις για να κλείσει το παιχνίδι».

Για το αν είναι το γκολ πρόβλημα για την ομάδα: «Έχω βαρεθεί την αρνητικότητα, είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να υπάρχει. Πέρυσι γράψαμε ιστορία. Φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τερματίσαμε δεύτεροι και στον τελικό του Κυπέλλου χάσαμε, με τον τρόπο που χάσαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη Γη, προσπαθούμε χτίσουμε κάτι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν χωράει αρνητικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ