Λουτσέσκου: «Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι»

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός επιφύλασσε μια ομιλία με στόχο τη ψυχολογική τόνωση των ποδοσφαιριστών του, πριν από την έναρξη της σημερινής (27/09) προπόνησης.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (26/09), οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (30/09) με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε μια τονωτική ομιλία για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας πως πιστεύει στις δυνατότητές τους και πως όταν συγκεντρωμένοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Με συμφωνία σε κομβικούς άξονες και στόχευση την ειλικρινή συνεργασία για ένα υγιές επαγγελματικό πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε η πολύωρη τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ.

Η πρόσκληση της Ομοσπονδίας είχε συγκεκριμένη ατζέντα και στη διάρκεια της ανταλλαγής απόψεων, υπήρξε γόνιμος διάλογος που οδήγησε σε ταύτιση με τους εκπροσώπους και των 12 ΚΑΕ.

Η οικονομική εξυγίανση των ΚΑΕ σε βάθος χρόνου ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα, με αποσαφήνιση των κανονισμών που ισχύουν από τη FIBA και την αποδοχή τους από όλους τους συμμετέχοντες, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες στη συνέχεια.

Η συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών ήταν ένα άλλο σημαντικό θέμα και η συζήτηση αφορούσε στις βασικές αρχές και σε πλάνο τριετίας, πάντα με γνώμονα το καλό των Εθνικών ομάδων.

Όπως συμφωνήθηκε, θα συσταθεί άμεσα κοινή ομάδα εργασίας για να προχωρήσει συγκεκριμένες διαδικασίες που προβλέπονται για εκκρεμή θέματα και να επιλαμβάνεται πιθανών νέων που θα προκύπτουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ