Λουτσέσκου: «Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή που δεν με άφηναν να ζήσω»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον "Δικέφαλο του Βορρά" κι έδωσε τρομερές ατάκες για τα όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας πως πέρασε μια συναισθηματική κόλαση.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Super League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μία περίληψη για τα όσα έζησε πριν και μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη, όπου η ομάδα του πήρε τη νίκη, για να φθάσει μέχρι την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο, έτσι τον θεωρώ. Τα παιδιά έδωσαν το 150%. Αν δεν το είχαν κάνει, δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία. Είχα ξάγρυπνες νύχτες, με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, με έναν ασφυκτικό πρόγραμμα. Γυρνούσα 3-4 το πρωί στο σπίτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ξυπνούσαμε, ξανά στο δρόμο, ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας και φεύγαμε. Τα παιδιά ήξεραν πώς να αντιδράσουν και να παλέψουν.

Oι τελευταίες 3 μέρες ήταν μια συναισθηματική κόλαση για μένα. Αν και πίστευα και ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, το μυαλό και η σκέψη μου δεν μου έδιναν ηρεμία. Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό μου που δεν με άφηναν να ζήσω. Είναι πολύ δύσκολο να πω τι με συγκίνησε.

Όταν τελείωσε το ματς, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Στο καμαρίνι υπήρχε τρέλα, ευτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ποτέ τέτοια χαρά. Μου άρεσε που έβλεπα τη χαρά των ανθρώπων και την ευτυχία τους», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ