Κορκεακούνας: «Δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στόχος μας η νίκη»

 

Ο προπονητής της Ελσίνκι σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά” τόνισε πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά ο στόχος της ομάδας του είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το ματς ασχέτως αν είχαμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας καθώς είχε προηγηθεί το παιχνίδι του Πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση, έναν καλό και δυνατό αντίπαλο αλλά και εμείς έχουμε κάνει το πλάνο και τον σχεδιασμό μας. Οσες πιθανότητες έχουμε πρέπει να τις διεκδικήσουμε και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας.

Μπορεί να μην έχουμε πανηγυρίσει κάποια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη αλλά πάντα εδώ παίζουμε καλά και δυσκολεύουμε κάθε ομάδα. Θέλω απλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και με αυτοπεποίθηση να μπούμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ.

Είμαι ρεαλιστής, το ματς αυτό με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο και δεν θέλω να διαλέγω αγώνες. Αλλά έχουμε και ένα σημαντικό ματς στο Πρωτάθλημα που ακολουθεί. Σίγουρα το ματς στο Πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό αφού στοχεύουμε στον τίτλο. Αλλά πάντα για έναν προπονητή το επόμενο ματς είναι σημαντικό και αυτό είναι με τον ΠΑΟΚ.

Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου. Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω να αποκαλύψω αν θα κάνω πολλές αλλαγές. Εχω ένα ρόστερ με παραπάνω από 20 καλούς ποδοσφαιριστές αλλά από την άλλη σκέφτεσαι πως δεν γίνεται να παίζουν συνεχώς οι ίδιοι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με αυτή τη σειρά των αγώνων. Πρέπει να κάνεις μια διαχείριση αλλά σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ». //ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ