Γκαγκάτσης: «Η ΕΕΑ “εργαλειοποιήθηκε” προκειμένου να πληγεί ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένεια του»

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του συλλόγου, “κατηγόρησε” τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για θεσμική εκτροπή.

Σήμερα (12/12) επικυρώθηκαν οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ. Δηλαδή, η αποχώρηση των Γιώργου Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφωνα Κούκιου και Ευάγγελου Χρυσοχόου και η είσοδος των Άγγελου Αναστασιάδη (έχοντας τον ρόλο του Β’ Αντιπροέδρου, υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλή Παπαδόπουλου (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλη Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρη Μουτσάκη (project manager Νέας Τούμπας).

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε, επίσης, στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως οι υπεύθυνοι επεξεργάζονται τα σχέδια και όταν όλα είναι έτοιμα θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την κλήση του Γιώργου Σαββίδη από την ΕΕΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όσον αφορά την ΕΕΑ και την διαδικασία εκεί, μετά την αποχή του προέδρου του κ. Τζουλάκη, που έχει δείξει την εμμονή του και την εμπάθειά του απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στην ουσία αυτή η κλήση βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι σαφές ότι ο κ. Τζουλάκης έδειξε εμπάθεια. Το βούλευμα δεν ήταν αμετάκλητο, όταν έκανε την υπεύθυνη δήλωση ο Γιώργος Σαββίδης στις 24/7 ευρισκόμενος μάλιστα εκείνη την περίοδο στο Μεξικό. Δεν θέλω να μεμφθώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Βέβαια, στο παρελθόν η ΕΕΑ έχει λάβει αποφάσεις, που κατέπεσαν στα δικαστήρια. Συνεπώς η όλη η ιστορία βασίζεται σε κάτι ανύπαρκτο.

Πρόκειται για μια εκτροπή και μάλιστα θεσμική από την πλευρά του Νίκου Τζουλάκη και με την κλήση και με το δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται και το όνομα του Νίκου Σαββίδη που δεν έχει καμία σχέση με το Διοικητικό Συμβούλιο. Υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων όταν αναφέρονται οι κατηγορίες σε βάρος του Γιώργου και του Νίκου Σαββίδη αλλά και γίνονται κρίσεις στο Δελτίο Τύπου από την πλευρά του προέδρου της Επιτροπής για να επηρεαστούν τα μέλη της.

Εμείς δεν είχαμε γνώση του συγκεκριμένου βουλεύματος σε αντίθεση με κάποιους που φαίνεται ότι το γνώριζαν. Η ΕΕΑ εργαλειοποιήθηκε προκειμένου να γίνει γνωστό το βούλευμα και να πληγεί ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένεια του. Υπάρχει θεσμική εκτροπή του χείριστου είδους και αυτό που έγινε ήταν κάτι αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο από την πλευρά της ΕΕΑ προς τον ΠΑΟΚ και προς την οικογένεια Σαββίδη».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ