«Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για Κωνσταντέλια η Μπράιτον»

Οι “γλάροι” σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα από την Αγγλία είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού με ορισμένες από αυτές να είναι έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα του “Δικέφαλου του Βορρά” για την απόκτηση του 21χρονου στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Μια από τις ομάδες που έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον νεαρό για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου είναι η Μπράιτον. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Footbal insider” έχει αρκετά ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον παίκτη του ΠΑΟΚ σκοπεύοντας μάλιστα να καταθέσει πρόταση στους θεσσαλονικείς για την απόκτηση του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ωστόσο πως ο Κωνσταντέλιας δεσμεύεται με τον “Δικέφαλο του Βορρά” με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι 2027. Οι ασπρόμαυροι δεν αναμένεται να είναι εύκολοι διαπραγματευτές, κάτι που σημαίνει πως οι “γλάροι” θα πρέπει να βγάλουν αρκετά χρήματα από τα ταμεία τους αν θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού. //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ