Επέστρεψε ο Νάρεϊ

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γερμανό μέσο να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό για Λύρατζη και Τσαούση.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο (27/11) για την Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει την “μίνι” προετοιμασία του κατά την διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ. Σήμερα (26/11) Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Κάλεντ Νάρεϊ να επιστρέφει στις προπονήσεις, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προπόνηση του Σαββάτου (26.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια rondo με pressing. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με τους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ οι αμυντικοί με αυτοματισμούς και μεταβάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε οικογενειακό δίτερμα με υψηλό τέμπο.
Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Κάλεντ Νάρεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Την Κυριακή (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 15:45 θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ