Ένα ηχηρό μήνυμα… ζωής από τον μικρό Γιαννάκη! (audio)

 

Το… πραγματικό κεντρικό πρόσωπο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” και τον Βαγγέλη Ιωάννου και συγκλόνισε με αυτά που δήλωσε για την εμπειρία του στο Πανθεσσαλικό στάδιο. 

Ο αθλητισμός χαρίζει σπουδαίες στιγμές και ενώνει, κάτι που διαπιστώθηκε από την παρουσία του μικρού Γιαννάκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το … πραγματικό κεντρικό πρόσωπο του μεγάλου τελικού που αγκαλιάστηκε από τους παίκτες και τους προπονητές και των δυο ομάδων ήταν ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος κράτησε το τρόπαιο με μεγάλη περηφάνια, δήλωσε… Παοκτζής και μοίρασε… αληθινά μαθήματα αθλητικής παιδείας, συγχαίροντας και τους ποδοσφαιριστές της νταμπλούχου ΑΕΚ και εκείνους του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Τόσο ο ίδιος ο νεαρός, όσο και η μητέρα του, μίλησαν στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” και στον Βαγγέλη Ιωάννου αντίστοιχα, με τον μικρό Γιαννάκη να ευχαριστεί και τις δυο ΠΑΕ για το γεγονός που του επέτρεψαν να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο και να έρθει σε επαφή με τα ινδάλματά του.//Γ.

Ακούστε τα παρακάτω ηχητικά αποσπάσματα:

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ