Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Την έναρξη της περιόδου ανανέωσης των καρτών διαρκείας στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης (9/6).

Με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν να προχωράει, το “τριφύλλι” ξεκίνησε και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως κάθε χρόνο, προτεραιότητα θα έχουν αρχικά όσοι είχαν αποκτήσει πέρσι κάρτα διαρκείας. Σε 2,5 εβδομάδες, θα ξεκινήσει η πώληση και για νέους κατόχους.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει! Μαζί με τον κόσμο του, χωρίς πλέον περιορισμούς από την πανδημία, είναι έτοιμος για τα επόμενα σημαντικά βήματα. Στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή του στο UEFA Europa Conference League και στις εγχώριες διοργανώσεις ως Κυπελλούχος για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο Πρωτάθλημα.

Από σήμερα, 9 Ιουνίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, ξεκινάει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022/23!

Προτεραιότητα έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν. Σε αυτό το διάστημα ισχύει έκπτωση 10% στην τιμή της φετινής κάρτας διαρκείας για όσους ανανεώσουν, διατηρώντας τη θέση τους στις κερκίδες του γηπέδου. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η έκπτωση, ούτε η δέσμευση της περσινής τους θέσης.

Από την Τρίτη 28 Ιουνίου η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα ανοίξει για όλους.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας 2022/23 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ