Τρπισόφσκι: «Από την Τρίτη στην Ελλάδα για να… εγκλιματιστούμε»

 

Δύο μέρες (9/8) πριν από τον επαναληπτικό θα καταφθάσει η αποστολή της Σλάβια Πράγας στην Αθήνα, προκειμένου προσαρμοστεί η ομάδα στις καιρικές συνθήκες της χώρα μας, όπως αναφέρει ο προπονητής των Τσέχων. 

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι προχώρησε σε δηλώσεις για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου για το Κόνφερενς Λιγκ. Η Σλάβια θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη και δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει την υπόθεση πρόκριση, καθώς θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας από την Τρίτη (9/8), δηλαδή δύο μέρες πριν από τον κρίσιμο επαναληπτικό.

Ο Τριπσόφσκι ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο σκοπός της άφιξης της ομάδας πιο νωρίς στη χώρα μας, είναι για να μπουν οι παίκτες του πιο γρήγορα στο κλίμα, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερο στον αγώνα. Όπως δήλωσε είναι κάτι, το οποίο έχουν ξανακάνει οι Τσέχοι, ενώ μίλησε και για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε: «Το κάνουμε για να μπούμε στο κλίμα. Δεν ξέρουμε τόσο καλά τον αντίπαλο και αρκετή δουλειά γίνεται μέσω video. Δε χρειάζεται να ταξιδεύουμε όλη μέρα την Τετάρτη, το κάνουμε την Τρίτη για να συγκεντρωθούμε στο νέο περιβάλλον την παραμονή του αγώνα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει».

Για το ρόστερ ανέφερε: «Ο Ντόρλεϊ, ο Ούσου και άλλοι παίκτες, είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Λυπάμαι που κάποια παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες τους οποίους θα δυσκολευόμασταν να αντικαταστήσουμε στο ρόστερ, είναι καλά».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ