Ταβάνι του Παναθηναϊκού τα 5,8 εκατ. ευρώ

 

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το ertsports.gr θυμίζει τις ακριβότερες πωλήσεις του “τριφυλλιού”, στις οποίες ενδέχεται να βρεθεί ο νεαρός χαφ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει εκφράσει επίμονα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, τα “λιοντάρια” επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση για να αγοράσουν τα δικαιώματά του. Η εν λόγω προσφορά ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης στο 20%.

Το ertsports.gr θυμήθηκε τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, με κορυφαία τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ. Το εν λόγω ποσό είχε δαπανηθεί από τη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2011, όταν το “τριφύλλι” παραχώρησε τον Τζιμπρίλ Σισέ, κλείνοντας τη σπουδαία θητεία δύο ετών.

Οι αμέσως επόμενες ακριβότερες πωλήσεις των “πράσινων” ήταν οι περιπτώσεις των Γιούρκα Σεϊταρίδη και Χάρη Μαυρία. Ο πρώτος είχε πωληθεί το 2004 στην Πόρτο για 3 εκατομμύρια ευρώ και ο δεύτερος κόστισε στη Σάντερλαντ το ίδιο ποσό στις 22 Αυγούστου του 2013.

Ουσιαστικά, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πρόκειται να αποτελέσει τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και ενδέχεται να “αγγίξει” το… ταβάνι με τον Τζιμπρίλ Σισέ, εφόσον ολοκληρωθεί η μετακόμισή του στην Πορτογαλία για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ