Στον Παναθηναϊκό ο πατέρας του Μπαλτσερόφσκι

Στον Παναθηναϊκό ο πατέρας του Μπαλτσερόφσκι

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι ως αθλητή της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς έπεισε τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι να αγωνιστεί στη μπασκετική ομάδα του Συλλόγου με αμαξίδιο.

Αν και αρχικά συμφωνήθηκε να είναι ως τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα λόγω της παρουσίας του στην Ελλάδα με τον γιο του, εντούτοις πείστηκε να φορέσει την πράσινη φανέλα και να αγωνιστεί με το «τριφύλλι»

Ο πατέρας του νέου σέντερ του Παναθηναϊκού αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες μορφές του μπάσκετ με αμαξίδιο στην Πολωνία, καταφέρνοντας – μεταξύ άλλων – να οδηγήσει ως παίκτης την ομάδα στην 6η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2018, όταν και κέρδισε μία θέση στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά.

Σε δήλωση του ο Μπαλτσερόφσκι ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που τελικά θα αγωνίζομαι ως αθλητής στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μετέφεραν ένα σπουδαίο πλάνο για την ομάδα και εντέλει θα είμαι και εγώ ένα μέλος της ομάδας και θα ενισχύσω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ