Στην “πράσινη” ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παππάς

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ενεργοποίηση του δελτίου του 32χρονου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, η οποία έχει δικαίωμα συμμετοχής δύο αρτιμελών αθλητών.

Ο Νίκος Παππάς, όπως δήλωσε, αισθάνεται μέλος του συγκεκριμένου τμήματος από την ίδρυση του και το έχει βοηθήσει ενεργά κατά τα χρόνια. Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας είχε εκφράσει την επίθυμια του για έκδοση δελτίου εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο η πανδημία πήγε πίσω το θέμα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Ο Νίκος Παππάς ανήκει πλέον και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού».

Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ του τμήματος υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής δύο αρτιμελών παικτών κατά τους αγώνες και απεριόριστο αριθμό γενικά στο έμψυχο δυναμικό και ο Νίκος Παππάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την αρχή και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του.

Η πανδημία του Covid έφερε πίσω την όλη διαδικασία ωστόσο η επιθυμία του παρέμεινε «ζεστή» και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα η ΟΣΕΚΑ προχώρησε σε έκδοση του δελτίου του.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να είναι το 666ο δελτίο της ΟΣΕΚΑ και κάπως έτσι ο Παππάς έγινε ο πρώτος παίκτης που είναι ταυτόχρονα και σε ομάδα αρτιμελών Α1 και σε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com είπε «Όπως έχω ξαναπεί αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας από τότε που δημιουργήθηκε και ούτως ή άλλως συμμετέχω στις δράσεις της.

Είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για έκδοση δελτίου ωστόσο με την πανδημία πήγαν όλα πίσω χρονικά και έτυχε να εκδοθεί τώρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος που οφείλει να πρωτοστατεί στον αθλητισμό και να συμπεριλαμβάνει όλο τον κόσμο στις τάξεις του ανεξαρτήτου αναπηρίας, φύλου, ηλικίας κ.ο.κ.».//

Το δελτίο του Νίκου Παππά:

Στην “πράσινη” ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παππάς
(pao1908.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ