Ράντονιτς: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στη media day της Euroleague για τις απουσίες της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ τόνισε πως οι στόχοι θα τεθούν σε λίγες εβδομάδες.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι από αύριο (27/9) θα έχει στη διάθεση τους όλους τους παίκτες στις προπονήσεις, αλλά και στην κατάσταση των υπόλοιπων ομάδων τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 52χρονος:

«Έχουμε μια νέα ομάδα και αντιμετωπίσαμε πολλές απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς. Από αύριο για πρώτη φορά θα έχουμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες και από εκεί θα πάμε μέρα-μέρα, προπόνηση-προπόνηση και παιχνίδι-παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε βήμα-βήμα. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο είναι λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση. Όμως εμείς εστιάζουμε στους εαυτούς μας, να δούμε τη δική μας ομάδα και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις καθημερινά και φυσικά στους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε από το ξεκίνημα. Μετά από λίγες εβδομάδες θα μιλήσουμε για τους στόχους μας, αλλά σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ