«Πράσινος» έως το 2024 ο Γιοβάνοβιτς

Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο τεχνικό για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2024, καθώς έδωσε τα… χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ