Παραμένει στο “τριφύλλι” ο Μάρκου

Ο Άγγελος Μάρκου θα συνεχίσει να είναι παίχτης του Παναθηναϊκού και τη σεζόν 2024-25, καθώς οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά το ντεμαράζ αποχωρήσεων όλων των ξένων από το ανδρικό βόλεϊ των “πρασίνων”, ξεκίνησαν οι ανανεώσεις και στο έμψυχο δυναμικό του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα παραμείνει ο 21χρονος διαγώνιος.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Μάρκου για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μία ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Άγγελο Μάρκου. Ο 21χρονος διαγώνιος θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό και αναμφίβολα δείχνει ότι έχει προσόντα να πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μάρκου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Σύλλογος στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με τίτλους και χωρίς τραυματισμούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ