Παναθηναϊκός: «Οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας»

Η “πράσινη” ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας που θα παρευρεθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ότι ο αγώνας κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου και επιζητά την προσοχή του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για την 6η αγωνιστική του Europa League τους Ισραηλινούς (14/12, 19:45 ΕΡΑ ΣΠΟΡ), το “τριφύλλι” με ισοπαλία ή νίκη στην αποψινή αναμέτρηση θα πάρει την τρίτη θέση του ομίλου και παράλληλα την πρόκριση στους ”32” του Conference League.

Η ”πράσινη” ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση λίγες ώρες πριν τον αγώνα, ενημερώνει τον κόσμο της πως το ματς έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την UEFA και κάνει έκκληση να προσέξουν τις ενέργειές του.

Η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Η ομάδα μας δίνει απόψε μία καθοριστική αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, με αντίπαλο την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα, την οποία υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 7.45 μ.μ.. Έναν αγώνα που θα μας οδηγήσει στην ευρωπαϊκή παρουσία και τον προσεχή Φεβρουάριο!

Για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η πρόκριση, χρειάζεται η συμπαράσταση σας! Όμως, προσοχή: ο αποψινός αγώνας είναι χαρακτηρισμένος υψηλού κινδύνου από την UEFA, γι’ αυτό και υπάρχει και παρατηρητής ασφαλείας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Επιπλέον, η ιδιομορφία της αναμέτρησης λόγω του αντιπάλου φέρνει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας από την Ελληνική Αστυνομία. Αυτό σημαίνει αφενός ότι οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί και επομένως χρονοβόροι και αφετέρου ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση.

Απαγορεύονται αυστηρά εντός γηπέδου καπνογόνα, βεγγαλικά, κροτίδες, πανό με πολιτικά μηνύματα, λέιζερ. Επίσης, η παραμονή σε εσωτερικές σκάλες των θυρών και κάθε εκτός του μέτρου συμπεριφορά είναι απαγορευτικά και αποτελούν ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας!

Για όλα τα παραπάνω η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική και σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, η τιμωρία για την ομάδα μας θα είναι εξαιρετικά πιθανή. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ΠΑΕ, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα του συλλόγου, θα λάβει αυστηρά μέτρα και θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων εντοπιστούν να ζημιώνουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους.

Ο Παναθηναϊκός μαζί με εσάς μπορεί να έχει ακόμα αρκετές όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές. Για να ζήσουμε, όπως αρμόζει στο σύλλογό μας ως κορυφαίο εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σπουδαίες βραδιές στην έδρα μας, οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας. Πάμε όλοι μαζί!».//ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ