Μάγκνουσον: «Η υπομονή ήταν το βασικό μας στοιχείο»

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε την απαραίτητη σιγουριά και ψυχραιμία να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1 και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν εκ των διακριθέντων. Ο κεντρικός αμυντικός των “πρασίνων” στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του προσπάθησε να “σκοτώσει” από την αρχή το παιχνίδι, αλλά και όταν δεν τους βγήκε αυτό, είχαν την απαραίτητη υπομονή για να ψάχνουν τη νίκη με ορθολογικό τρόπο.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το ποιο ήταν το “κλειδί” του παιχνιδιού:

«Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά γνωρίζαμε πως θα έπρεπε, αν χρειαστεί, να παίξουμε μέχρι το 90λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Οπότε η υπομονή ήταν βασικό στοιχείο για εμάς. Προσπαθήσαμε να “σκοτώσουμε” το ματς από την αρχή αλλά αυτό ήταν δύσκολο από τη στιγμή που ο αντίπαλος έπαιξε μαζική άμυνα, κάτι φυσιολογικό κόντρα σε εμάς που ήμαστε στην κορυφή. Εν τέλει ήρθε το πέναλτι και κερδίσαμε».

Για το ότι του αρέσει να παίζει με την μπάλα στα πόδια:

«Μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα στα πόδια, να βοηθώ στην επίθεση με ντρίμπλα και πάσες, να βοηθάω στην ανάπτυξη. Σήμερα ήταν δύσκολα και για μένα να δώσω σωστές πάσες κόντρα σε μια συμπαγή άμυνα. Αλλά ακόμα και αν δεν είμαι εγώ, μπορούμε να βρούμε λύσεις και πιστεύω και εγώ όσο το δυνατόν μπόρεσα να βοήθησα την ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ