Κανονικά στην προετοιμασία η Κωτούλα

Η «πράσινη» αθλήτρια είχε ανανεώσει τη συνεργασία της από πέρυσι με τον Παναθηναϊκό για τη φετινή χρονιά σε μια κίνηση ένδειξης σεβασμού του Συλλόγου προς το πρόσωπό της (είχε υποστεί ρήξη χιαστού).

Η Φαίη Κωτούλα επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η Κωτούλα ανυπομονεί να μπει πάλι στην αγωνιστική δράση και δήλωσε στο www.pao1908.com «Είναι μεγάλη τιμή και τεράστια χαρά για εμένα που συνεχίζω να αποτελώ μέλος του Παναθηναϊκού και θα φορώ τη φανέλα αυτή για 5η χρονιά.

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά τόσο τη διοίκηση της ομάδας για όλη τη στήριξη που μου προσέφεραν την προηγούμενη σεζόν με τον τραυματισμό μου αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όσο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το ενδιαφέρον, τη θετική του ενέργεια και τη συνεχή παρουσία του δίπλα μας.

Ανυπομονώ για την ερχόμενη σεζόν και την επιστροφή στο γήπεδο, ώστε να ανταποδώσουμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να φέρουμε κι άλλους τίτλους στην ομάδα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ