Η φωτορεαλιστική απεικόνιση των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό

Το πρωί της Τρίτης (06/06), ο Δήμος Αθηναίων, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η ΑΕΠ Ελαιώνα και η αρχιτεκτονική εταιρία “Δέκαθλον” διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία έδωσαν στο φως της δημοσιότητας τα σχέδια που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση των οριστικών μελετών για τις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ, Δημήτρης Βρανόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΑΕΠ Ελαιώνα, Γιάννης Γκάνος και ο αρχιτέκτονας της εταιρίας “Δέκαθλον”, Χρήστος Κούτρης, παρουσίασαν το έργο.

Σε συνάρτηση με όσα ανέφεραν με επεξηγηματικό χαρακτήρα οι πέντε άνδρες, προβλήθηκαν ένα βίντεο και αρκετές φωτογραφίες, όπου υπήρξε αναλυτική απεικόνιση όλων των χώρων. Από το κλειστό γυμναστήριο των 3.100 θέσεων, στην πισίνα των 500 θέσεων, στα προπονητήρια, την μπουτίκ και τις γραφειακές εγκαταστάσεις, έως τους χώρους ελεύθερης πρόσβασης που θα υπάρχουν για το κοινό. Οι εικόνες, πέρα από εξαιρετικά λεπτομερείς, ήταν και εντυπωσιακές, δίνοντας σαφή αίσθηση της μορφής που θα πάρουν όλοι οι χώροι. Το ertsports.gr εξασφάλισε το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Το χρονοδιάγραμμα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πλέον ευθυγραμμίστηκε με αυτό της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ολόκληρος ο Αθηναϊκός σύλλογος θα είναι έτοιμος να μπει στα δύο νέα του “σπίτια” το καλοκαίρι του 2026. Πλέον, άπαντες μετρούν… αντίστροφα.//

Δείτε τη φωτορεαλιστική απεικόνιση των εγκαταστάσεων που θα δημιουργηθούν, μέσα από φωτογραφίες που εξασφάλισε το ertsports.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ