Γκριγκόνις: «Η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας»

O βασικός σούτινγκ γκαρντ του τριφυλλιού πιστεύει πως η χώρα του θα ζητωκραυγάσει για τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε και τόνισε πως οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στον μεταξύ τους ημιτελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις:

Για το πως νιώθει που βρίσκεται στο Final-4: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είναι ένα καινούργιο challenge για εμάς, πρώτη φορά για εμένα και θα προσπαθήσω να απολαύσω την στιγμή».

Για το αν γνωρίζει το Βερολίνο από την θητεία του στην Άλμπα: «Ξέρω τη σειρά, γνωρίζω την πόλη, πώς να κινηθώ. Το πιο σημαντικό όμως είναι να νικήσουμε.».

Για το τι πρέπει να προσέξουν απέναντι στην Φενέρ: «Θεωρώ πως σε αυτό το σημείο της χρονιάς όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια μεταξύ όλοι, θα ετοιμαστούμε να παίξουμε μια ακόμα φορά. Εμείς έχουμε το πλάνο μας και στο τέλος οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι».


Για το αν τους έχει μιλήσει ο Σλούκας που είναι έμπειρος στα Final-4: «Δεν μας έχει πει κάτι ως τώρα. Ίσως αργότερα. Έχουμε ακόμα λίγες προπονήσεις να κάνουμε, οπότε θεωρώ ότι ίσως μας μιλήσει αργότερα».

Για το αν οι Γερμανοί υποστηρίζουν Γκριγκόνις ή Σάρας: «Πιστεύω περισσότερο τον Σάρας. Είναι πιο γνωστός, πιο δημοφιλής, αλλά ο δικός μου κύκλος θα στηρίξει εμένα. Γενικότερα, όμως η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ