Έρχεται η σειρά των… Ιωαννίδη, Παλάσιος και Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει… μάθει από τα λάθη του και πλέον προσέχει για να έχει. Μετά τις ανανεώσεις των Πέρεθ, Σχένκεφελντ και τις συζητήσεις με τους Κουρμπέλη και Αϊτόρ, οι “πράσινοι” θα καλέσουν στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων άλλα δύο βασικά στελέχη της ομάδας.

Περίοδος… ανανεώσεων είναι αυτή που διανύουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε πρόσφατα τις υποθέσεις των συμβολαίων που λήγουν τον Ιούνιο του 2023. Παράλληλα, έχει ήδη προγραμματίσει δεύτερο κύκλο συζητήσεων, για τους επόμενους μήνες, για όσους μένουν ελεύθεροι το 2024. Οι σημαντικότεροι εξ’ αυτών είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Γιάννης Κώτσιρας.

Στον Παναθηναϊκό άπαντες είναι πιο… προσεκτικοί πλέον, μιας και δεν θέλουν να χαθούν παίκτες χωρίς αντίτιμο μελλοντικά. Ταυτόχρονα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ένα πολυετές πλάνο και αυτό βασίζεται στη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να έχει μία σταθερή βάση, την οποία θα ενισχύει με 1-2 προσθήκες ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Τέλος, θέλει και να… ανταμειφθούν όσοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή σπουδαία πορεία αλλά και την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ