Διαδικτυακή επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού καταγγέλλει ο Χρήστος Δώνης (ΦΩΤΟ)

 

Ο 27χρονος πρώην παίκτης των “πράσινων” μέσω social media, αποκάλυψε πως δέχεται υβριστικές κατηγορίες από οπαδούς του “τριφυλλιού” για την υπόθεση του Φραν Βέλεθ, στον οποίο έγινε πρόταση από την Αλ Φατέχ, που είναι προπονητής ο πατέρας του, Γιώργος Δώνης.

Η Αλ Φατέχ, της οποίας είναι προπονητής ο Γιώργος Δώνης, έκανε πρόταση στον Φραν Βέλεθ ύψους 2.000.000 ευρώ, αλλά δίνει στον Παναθηναϊκό 200.000 για την αγορά του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, με τους πράσινους να μην κάνουν δεκτή την προσφορά των Σαουδαράβων.

Ο Χρήστος Δώνης, γιος του προπονητή της Αλ Φατέχ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, κατήγγειλε διαδικτυακή επίθεση από οπαδούς των “πράσινων” στα social media του για την συγκεκριμένη υπόθεση.

H ανάρτηση του Χρήστου Δώνη:

«Από χθες το απόγευμα ‘σκάνε’ μηνύματα στα social media μου από ‘φίλους του Παναθηναϊκού’ οι οποίοι με κατηγορούν βρίζοντάς με για την υπόθεση του Βέλεθ. Το ότι θα έφτανα σε σημείο να κατηγορηθώ για μεταγραφή άλλου παίκτη, δεν το περίμενα ποτέ! Δεν έχω κάνει κάτι για να απολογηθώ απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς το μυαλό πώς το μυαλό κάποιων φτάνει σε σημείο να πιάνουν στο στόμα τους οικογένειες και παιδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ